Tarik van Boggelen Eventing TCN Sporthorses Rijssen

Trainen bij TCN

Ben je een enthousiaste eventingruiter die graag wil leren? Wil je een paar dagen verblijven en trainen op de prachtige locatie van TCN Sporthorses? Tijdens de meerdaagse trainings arrangementen krijg je intensieve begeleiding van Tarik van Boggelen op het prachtige crossterrein. Daarnaast gaan we met je aan de slag met een hartslagmeter, kan je trainen op specifieke hindernissen of onderdelen en kan je samen een trainingsschema opstellen.

Accommodatie
Je verblijft in een vierpersoonskamer naast de mooie binnenbak. Wanneer je in de ochtend het gordijn open doet kan je met een beetje geluk al de eerste paarden in training zien!

Je slaapt in een kant en klaar stapelbed, je hoeft zelf geen beddengoed mee te nemen. Daarnaast maak je gebruik van de gezamenlijke douche en toiletfaciliteiten. De trainingsarrangementen zijn deels op basis van zelfvoorziening. De kamer heeft een koelkast, een magnetron, een bonenautomaat en een waterkoker. Op de dag van aankomst zorgen we voor voldoende brood, beleg en fruit voor de eerste lunch en ontbijt.

Eten
Behalve de boodschappen die we op de eerste dag voor je hebben klaarliggen eten we op de laatste dag gezamenlijk in de kroeg. Voor de andere dagen hebben we een aantal leuke suggesties voor je in het dorp Rijssen. Zeker de moeite waard om in de avond even op pad te gaan! Bij het arrangement zit een waardebon inbegrepen van € 25,- per persoon voor het restaurant…. Uiteraard kan je ook zelf wat opwarmen op de kamer. De supermarkten …. en …. vind je op een klein stukje rijden.

Op een steenworp afstand vindt je een Avia tankstation met een mooie winkel en heerlijke broodjes.

Paarden
Je paard staat er tiptop bij in 1 van de prachtige ruime stallen. De stallen zijn gevuld met houtvezel en worden dagelijks voor je uitgemest. Ook het voeren verzorgen we voor je, in overleg met jou krijgt je paard naar wens ons hooi of je zelf meegebrachte hooi en brokken. Naar wens wordt je paard in de stapmolen gezet en/of in 1 van de paddocks, precies zoals jij dat wilt. Je paard dient ingeënt te zijn tegen influenza en tetanus.

Lessen
Op de aankomst dag plannen we je lessen in. De lessen worden gegeven in groepjes van twee ruiters. Het dragen van een veiligheidscap en een bodyprotector is verplicht. Het maken van video-opnames van je eigen lesuren is toegestaan na toestemming van de andere ruiter tijdens jouw les.

Intensieve begeleiding
Per arrangement is er plaats voor maximaal 4 leerlingen. Hierdoor ben je zeker van intensieve begeleiding. Naast de trainingen ben je uiteraard welkom om te kijken naar de trainingen van anderen om inspiratie op te doen. Of vraag alles wat je wilt weten over de sport of over je harnachement. We staan voor je klaar.

3 daags Trainingsarrangement

DAG 1:

12:00 Aankomst
13:00 – 18:00 Springles van Tarik
13.00 – 18:00 Zadelcheck door Nina

DAG 2:

10:00 – 12:00 Crosstraining van Tarik
15:00 – 17:00 Gezamenlijke buitenrit
19:00 Pizza avond in “De Kroeg”

DAG 3:

10:00 – 12:00 Trainen met een hartslagmeter
13:00 – 14:00 Evaluatie met Tarik en trainingsschema
14:00 Einde van het arrangement

Tarieven 2023

1 persoon met 1 paard: € 450,-
2 personen met 2 paarden: € 425,- per persoon
Kosten extra persoon: € 150,-
Kosten extra paard: € 350,-

Overige mogelijkheden tot overnachting

In de buurt van TCN Sporthorses vindt je meerdere B&B’s waar je terecht kan voor een overnachting. Vraag ons gerust naar de verschillende mogelijkheden. Ook is het mogelijk om je eigen vrachtwagen mee te nemen en hier in te overnachten.

Hiervoor gelden de volgende kortingen op het tarief:

Overnachten elders: korting van €75,- p.p.
Overnachten met de vrachtwagen op het terrein inclusief stroom: korting van € 25,- p.p.